Teljeskörű kivitelezés, garanciával

1989 óta újítunk fel otthonokat, és fürdőszobákat Megrendelőinknek -

ÁTLÁTHATÓ, TERVEZHETŐ... A FELÚJÍTÁS 4 LÉPÉSBEN:


1. lépés: helyszíni felmérés


Miért jó ez nekem? - a pontos, szakmai munkaterület felmérésével elkerülhetem a későbbiekben feleslegesen felmerülő, nem várt költségeket, és egy reális képet kapok a kivitelezéssel járó kiadásokról (nem csak tippeket, becsléseket). A helyszínen kényelmesen, minden részletre kitérően el tudom mondani igényeimet, így nagyobb biztonsággal feltételezhetem, hogy valóban azt kapom, amit szeretnék.

Az oldalunkon történő regisztráció után Kollégánk visszahívja Önt, és a kérdései megválaszolását követően egy Önnek is megfelelő időpontot egyeztetnek a fürdőszoba helyszíni felmérésére kapacitásunk függvényében. Munkatársunk a helyszínen felméri a munkaterületet, fotókat készít a pontos tervezés érdekében a felújítandó helyiségekről, valamint részletesen feljegyzi az Ön kívánságait, pontos elképzeléseit. Megrendelőinknek előkészítjük a 3D-s fotorealisztikus látványtervet, ami később nagy segítségére lesz Önnek a termékek pontos kiválasztásában, valamint segítségére lesz a kivitelezést végző szakmai stábnak a munka pontossága miatt, hogy Ön valóban azt kapja, amit megálmodott.


2. lépés: időpontegyeztetés, árajánlat


Miért jó ez nekem? - nálam jobban senki sincsen tudatában annak, milyen anyagi lehetőségeim vannak a fürdőszobám felújítására. Egy előzetes árajánlat alapján már sokkal könnyebben tudok kalkulálni, meddig is ér az a bizonyos "takaró"... 

Munkatársunk elkészíti az árajánlatot az Ön igényei alapján a munkáról, és felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egy személyes találkozót egyeztessenek szalonunkban, ahol csakis Önnel/Önökkel foglalkozunk. Az időközben felmerülő további kérdéseket megválaszoljuk, pontosan rögzítik a lehetséges kezdés időpontját, hogy Ön is pontosan tudjon tervezni idejével, és a költségekkel. 


3. lépés: közös 3D tervezés a szalonban, megrendelés


Miért jó ez nekem? - mivel én is jelen vagyok a tervezésnél, a saját ízlésemnek megfelelően alakíthatom a terveket. Biztonságban érezhetem magam, mert egy olyan szakmai segítség is velem van, akivel bizonyára csak olyan terv születik majd, ami meg is valósítható, nem csak a képernyőn fest jól; és persze később nem érnek meglepetések... 

A korábban már megbeszélt időpontban Kollégánk egy frissítő mellett várja az Újfürdő fürdőszobaszalonban, ahol csakis az Ön rendelkezésére áll. Az előzetes felmérések, és az Ön igényei megismerése után 3D-s látványterv formájában közösen képernyőre viszik a tervezett fürdőszobát, miután szalonunkban kiválasztotta az Önnek tetsző termékeket, szanitereket, bútorokat stb.  

VÉGEZETÜL...

Közösen véglegesítik a terveket, majd megrendelik a felújításhoz szükséges anyagokat, egyéb termékeket az Ön igényei szerint. Szalonjainkban igyekeztünk olyan termékkínálatot megmutatni a kedves érdeklődőknek, amiből egészen biztosan választani tudnak. Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően akár azonnal ki tudjuk Önöket szolgálni, és elvihetőek a termékek. Nálunk nem jellemző a 4-6 hetes várakozási idő...

Amennyiben a felújítási munkálatok elvégzésében is családi vállalkozásunk segítségét kéri, úgy végezetül Munkatársunk olyan, az évek során általunk közös munkában már megismert szakember "partnerhálózatot" tudunk ajánlani, akiknek az árajánlatát azonnal meg tudja ismerni, és időpontot is segítünk egyeztetni Önnek. Ebben az esetben a megrendelést a termékekre a fürdőszobaszalonban le tudja adni, a kivitelezővel pedig a munkakezdés egyeztetett időpontjában szerződik, külön, személyre szabott szerződést kötnek egymás között. Természetesen tanácsainkkal, tapasztalatainkkal kérésére itt is Ön mellett állhatunk. 

Kedves Ügyfelünknek már nincsen más dolga, mint nyugodtan hátra dőlve várni a felújítás időpontját. 


4. lépés: a fürdőszoba kivitelezése


Miért jó ez nekem? - főként azért lehetek nyugodt, mert mindent személyesen, átláthatóan felügyelhetek. A kiszállítást, a bontási munkálatokat, a sitt elszállítását, a termékek szakszerű felszerelését és a teljes felújítási folyamatokat. El sem tudom képzelni mennyi időt, energiát, akár még pénzt is veszíthetnék azzal, ha mindent nekem kellene összefognom, leszerveznem. És közel sem biztos, hogy a végén olcsóbb lenne ez a "kihívás"..!

Utolsó lépésként a már leegyeztetett időpontban a kivitelezést végző Csapat felvonul a területen, a megbeszéltek szerint elkezdik a munkát. A felújítás alatt a kivitelezést végző csapat vezetője tartja Önnel/Önökkel a kapcsolatot, kérdései esetén azokra válaszol. Tudjuk, hogy sokszor a számunkra már egyértelmű fázisok egy "kívülállónak" akár rémisztőek is lehetnek, ezért remélve, hogy bizalmát élvezzük, az Újfürdő fürdőszobaszalonok is mindig elérhető az Ön számára. Ügyfél visszajelzések alapján azt mondhatjuk, hogy akár a lakás kulcsát is a kivitelező csapatra bízhatja, természetesen szigorú számadással, és a megbeszélt időpontban egy kész, álomfürdőszobát vehet birtokba.

FONTOS: a kivitelezést végző csapattal felvesszük a kapcsolatot, és a kiszállítás időpontját a munka fázisainak megfelelően összehangoljuk. Igyekszünk javaslatot tenni minden esetben, mikor történjen meg a termékek házhoz szállítása. Ezzel elkerülve azokat a kellemetlenségeket, amikor otthon tétlenül ülve várnia kell a fuvart. Előny továbbá, mivel a kiszállítás a munka elkezdésével nagyjából egy időben történik, nem kell lakásának egyetlen szegletét sem raktárrá alakítania hosszú napokig, a megvásárolt termékek elhelyezése miatt, igyekszünk megkímélni az ezzel járó kellemetlenségektől is. Természetesen amennyiben Ön minden terméket egyszerre szeretne megkapni, úgy ezt a kérését is teljesítjük.

Legyen Önnek is ÁLOMfürdőszobája!

Felújítaná fürdőszobáját?

Vegye igénybe ingyenes helyszíni felmérésünket!