Teljeskörű kivitelezés, garanciával

1989 óta újítunk fel otthonokat, és fürdőszobákat Megrendelőinknek -

Az Újfürdő a legegyszerűbb, és legkönnyebb út az álomfürdőszobájához... 

A fürdőszoba felújításának menete:

1. lépés: helyszíni felmérés


Miért jó ez nekem? - a pontos, szakmai munkaterület felmérésével elkerülhetem a későbbiekben feleslegesen felmerülő, nem várt költségeket, és egy reális képet kapok a kivitelezéssel járó kiadásokról (nem csak tippeket, becsléseket). A helyszínen kényelmesen, minden részletre kitérően el tudom mondani igényeimet, így nagyobb biztonsággal feltételezhetem, hogy valóban azt kapom, amit szeretnék.

- Az oldalunkon történő regisztráció után Kollégánk visszahívja Önt, és a kérdései megválaszolását követően egy Önnek is megfelelő időpontot egyeztetnek a fürdőszoba helyszíni felmérésére kapacitásunk függvényében. Munkatársunk a helyszínen felméri a munkaterületet, fotókat készít a pontos tervezés érdekében a felújítandó helyiségekről, valamint részletesen feljegyzi az Ön kívánságait, pontos elképzeléseit. Megrendelőinknek előkészítjük a 3D-s fotorealisztikus látványtervet, ami később nagy segítségére lesz Önnek a termékek pontos kiválasztásában, valamint segítségére lesz a kivitelezést végző szakmai stábnak a munka pontossága miatt, hogy Ön valóban azt kapja, amit megálmodott.


2. lépés: időpontegyeztetés, árajánlat


Miért jó ez nekem? - nálam jobban senki sincsen tudatában annak, milyen anyagi lehetőségeim vannak a fürdőszobám felújítására. Egy előzetes árajánlat alapján már sokkal könnyebben tudok kalkulálni, meddig is ér az a bizonyos "takaró"... 

- Munkatársunk elkészíti az árajánlatot az Ön igényei alapján a munkáról, és felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egy személyes találkozót egyeztessenek szalonunkban, ahol csakis Önnel/Önökkel foglalkozunk. Az időközben felmerülő további kérdéseket megválaszoljuk, pontosan rögzítik a lehetséges kezdés időpontját, hogy Ön is pontosan tudjon tervezni idejével, és a költségekkel.


3. lépés: közös 3D tervezés a szalonban, megrendelés


Miért jó ez nekem? - mivel én is jelen vagyok a tervezésnél, a saját ízlésemnek megfelelően alakíthatom a terveket. Biztonságban érezhetem magam, mert egy olyan szakmai segítség is velem van, akivel bizonyára csak olyan terv születik majd, ami meg is valósítható, nem csak a képernyőn fest jól; és persze később nem érnek meglepetések... 

- A korábban már megbeszélt időpontban Kollégánk egy frissítő mellett várja az Újfürdő fürdőszobaszalonban, ahol csakis az Ön rendelkezésére áll. Az előzetes felmérések, és az Ön igényei megismerése után 3D-s látványterv formájában közösen képernyőre viszik a tervezett fürdőszobát, miután szalonunkban kiválasztotta az Önnek tetsző termékeket, szanitereket, bútorokat stb. 

Véglegesítik a terveket, majd megrendelik a felújításhoz szükséges anyagokat, egyéb termékeket az Ön igényei szerint. Üzletünkben igyekeztünk olyan termékkínálatot megmutatni a kedves érdeklődőknek, amiből egészen biztosan választani tudnak, megtalálják a már régen megálmodott fürdőszoba minden elemét. Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően akár azonnal ki tudjuk Önöket szolgálni, és elvihetőek a termékek. Nálunk nem jellemző a 4-6 hetes várakozási idő...

Amennyiben a felújítási munkálatok elvégzésével is családi vállalkozásunkat bízta meg, úgy végezetül Munkatársunkkal pontosítják még a kivitelezés időpontját, annak költségeit, fizetési ütemezését, egyéb részleteit.

Kedves Ügyfelünknek már nincsen más dolga, mint nyugodtan hátra dőlve várni a felújítás időpontját.


4. lépés: a fürdőszoba kivitelezése


Miért jó ez nekem? - főként azért lehetek nyugodt, mert mindent átláthatóan felügyelhetek. A kiszállítást, a bontási munkálatokat, a sitt elszállítását, a termékek szakszerű felszerelését és a teljes felújítási folyamatokat. El sem tudom képzelni mennyi időt, energiát, akár még pénzt is veszíthetnék azzal, ha mindent nekem kellene összefognom, leszerveznem. És közel sem biztos, hogy a végén olcsóbb lenne ez a "kihívás"..!

- Utolsó lépésként a már leegyeztetett időpontban a kivitelezést végző Csapat felvonul a területen, a megbeszéltek szerint elkezdik a munkát. A felújítás alatt a kivitelezést végző csapat vezetője folyamatosan tartja Önnel/Önökkel a kapcsolatot, átláthatóvá teszi a munka menetét, kérdései esetén azokra válaszol/válaszolunk. Tudjuk, hogy sokszor a számunkra már egyértelmű fázisok egy "kívülállónak" akár rémisztőek is lehetnek, ezért remélve, hogy bizalmát élvezzük, mindig elérhetőek vagyunk az Ön számára. Akár a lakás kulcsát is a kivitelező csapatra bízhatja, természetesen szigorú számadással, és a megbeszélt időpontban egy kész, álomfürdőszobát kap vissza.

FONTOS: a kivitelezést végző csapat munkáját, és a kiszállítás időpontját a munka fázisainak megfelelően összehangoljuk. Igyekszünk javaslatot tenni minden esetben, mikor történjen meg a termékek házhoz szállítása. Ezzel elkerülve azokat a kellemetlenségeket, amikor otthon tétlenül ülve várnia kell a fuvart. Előny továbbá, mivel a kiszállítás a munka elkezdésével nagyjából egy időben történik, nem kell lakásának egyetlen szegletét sem raktárrá alakítania hosszú napokig,  a megvásárolt termékek elhelyezése miatt, igyekszünk megkímélni az ezzel járó kellemetlenségektől is.