Új fürdőszoba, új élmények...

2017.09.20

Valóra tudja nekem váltani valaki a wellness álmomat - ugyanúgy, ahogy elképzeltem? Ki tud nekem szakmai, professzionális, és modern tanácsokat adni? Ezek is központi kérdések egy új fürdőszoba felújítása során. Az Újfürdő fürdőszobaszalon segítségével megvalósíthatja álmait. Az ötletei a figyelem középpontjában állnak, mert nálunk a fürdő teljesen igazodik a tulajdonosához. El tudja képzelni hogy nézne ki álomfürdője? Milyen kiegészítők illenének a bútorokhoz? Csukja be a szemét, és válaszolja meg a következő kérdéseket:

Varázslat a fürdőszobában?

Egy csalogató wellness szentélyt álmodott meg otthonában, ahol Ön áll a nyugalom középpontjában? Az igazán pihentető helyiség egyik jellemzője a szolidan megvilágított térben fényesen ragyogó burkolat, és a fürdő kellemes, misztikus illata. Minden egyes tartozék a magasságához igazodik - egyszerűen mesés élményt nyújt ez a kényelem! Válasszon érzéki anyagokat: a fából készült bútorok, és a finom szálú fürdőszőnyeg egyedi érzést nyújtanak. Az összhang, az anyagok egy luxusszálloda wellness oázisába repítik. Inkább a pihenés szerelmese, mint az aktív kikapcsolódásé? Egy nagyméretű káddal (különálló modellel csak fokozhatjuk az élményeket), középső lefolyóval, kényelmes ülőrésszel, romantikus, illatos pezsgőfürdővel igazi luxus környezetet varázsol otthonában.

Milyen az én wellness oázisom?

Ragadjon tollat és papírt: állítsa össze a kívánságlistát. Mit szeret a jelenlegi fürdőszobában - mi az, amit meghagyna, és mi az amit lecserélne? Gondoljon a megvilágításra: reggel kellemesen inspiráló, esténként megnyugtató? Ha nem elégedett, már a tervezés elején gondoljon akár új ablakok, akár új fényforrások beszerelésére. A használhatóságra is érdemes odafigyelni: a mindennap használatos eszközök (hajszárító, fésű, ápoló szerek...) könnyen elérhetőek? Ha nem a válasz, akkor még több tároló helyre van szükség. Egy gondosan megválasztott, praktikus fürdőszobai bútor megoldást jelent.

Sok múlik a tervezésen: az Újfürdő fürdőszobaszalonban kollégáink folyamatos szakmai képzéssel, gondosan, az Ön igényeihez igazodva tervezik meg a fürdőszobát. Funkcionális, elegáns, egyedi: egy fürdőszoba tervezésénél nincsenek kőbe vésett szabályok bizonyos tekintetben. Bátran nyúljon a színekhez! A fürdőjében akár a hobbija is visszaköszönhet: egy new yorki éjszakát ábrázoló vászon a falon, vagy a képből készített burkolat: a mozirajongók álma lehet. Képzeljen el egy kényeztető, forró fürdőt, miközben kedvenc filmjének egy részletében merítheti el gondolatait. Hagyja magát inspirálni az Újfürdő által!

Igazi élettért a fürdőszobában...

Miért ne uralhatnák a szövetek és kanapé a fürdőszobát? A multifunkcionalitás teret most teret hódít... Vagy miért ne kaphatna helyet a fürdőben a sport is? A fitnesz megszállottja? Helyezze el a fürdőben a futópadot, vagy a szobabiciklit, hogy közvetlenül az edzés után ugorhasson a zuhany alá. Tiszta felfrissülés! Szereti egy kényelmes ülőgarnitúrán megbeszélni barátnőjével a nap történéseit? Szeretne olvasni, vagy hosszasan telefonálni? Mindez lehetséges a fürdőszobában is! Kérje szaktanácsadóink segítségét!

Engedje szabadon a fantáziáját, engedje be a technikát a fürdő helyiségbe! Szeretne mezítláb télen is a meleg járólapon járni? A világítós tükörszekrényből szívesen hallaná kedvenc dallamait? Vagy a zuhanyzója váljon egy wellness központtá - masszázs, és fényterápiával? Az Újfürdő mindezt valóra váltja Önnek.

Az Újfürdő a legegyszerűbb út az álom fürdőszobához!

Elege van a sablonos ötletekből? Friss, új ötletekre vágyik? Szeretné felfedezni a modern fürdők világát? Állítsuk össze együtt a kedvenc fürdőszoba variációját- látogasson el egyedi kialakítású, családias hangulatú fürdőszoba szalonunkba! Megmutatjuk Önnek a 3D fürdőszoba tervezés legújabb trendjeit!

Felújítaná fürdőszobáját?

Vegye igénybe INGYENES helyszíni felmérésünket!