Lakótelepen lakom, és elkezdődött a fűtési szezon. "Belefoghatok a felújításba?"

2017.09.05

"Belefogjak a felújításba?" Sokan felteszik ezt a bizonytalan kérdést a nyári időszak elteltével, közeledve az őszi, téli hidegebb napok felé.

Természetesen, mint mindennek a fürdőszoba felújításoknak is megvan a szezonja, így a fürdőszoba felújítások száma inkább az enyhébb tavaszi, nyári időszakra orientálódik. Ez csupán annyit jelent, hogy a felújítások száma ebben az időszakban megnövekszik. Az viszont, hogy a hidegebb időszakban nem lehet felújítani TÉVHIT! 

Nyugodtan bele lehet fogni felújításba akkor is, ha már javában zajlik a fűtési szezon. 

Ha távfűtéses lakásban lakik, akkor tudnia kell, hogy hivatalosan a szezon az adott év szeptember 15.-i napján kezdődik, a vége pedig mindig az adott év május 15.-i napja. Ezért alakult ki a "nyár", mint szezon a felújítások kapcsán. Ne aggódjon, akkor sincs gond, ha a elmúlt szeptember 15.-e! Csak annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot a társasház közös képviselőjével és jelzi a FŐTÁV-nak, hogy mikor szeretné a rendszert leüríteni. Ne engedje magát behúzni a csőbe! Ha jelzi a szolgáltatónak, engedélyezik az ürítést és el tud kezdődni a fürdőszobájának felújítása.

Kicsi utánajárás, de megéri!

Felújítaná fürdőszobáját?

Vegye igénybe INGYENES helyszíni felmérésünket!