Értéket teremtünk

2018.11.12

Az Újfürdőnél az Ügyfelek lelkesedése inspirálja a szaktanácsadókat, és a kivitelezést végző szakembereinket is egyaránt! Csakis így tudjuk mindig a legnépszerűbb, és legkedveltebb termékeket bemutatni Önöknek. Hagyja magát elvarázsolni egyedi fürdőszoba szalonunkban. 

Nálunk az álom valósággá válik

Ahol kezdjük, és ahol befejezzük minden napunkat. A fürdőszoba már régóta otthonunk egyik középpontja. Egy 4 tagú háztartás évente körülbelül 1400 órát tölt a fürdőszobában. Éppen ezért egyre fontosabbá válik a felújítás során, hogy egy a szakmailag kellően felkészült csapatra bízzuk a tervezést, és a kivitelezést egyaránt. Az Újfürdőnél az álomfürdőszoba valósággá válik. 

Több vagyunk, mint egy áruház

Barkácsáruházakhoz, fürdőszoba áruházakhoz, kiállító termekhez vagyunk szokva, melyeket jellemzően nem a kellemes környezeteikről, vagy a legkedvesebb kiszolgálásairól ismerhettünk meg. Persze eltérőek a tapasztalatok. Az Újfürdő a modern, korszerű megoldásokat kínálja. A legjobb termékek, családias légkör, szakmai hozzáértés. Szolgáltatást kínálunk az új fürdőszoba mellé. Egyszerűen, gyorsan, érthetően, átláthatóan. Bennünket a csapatmunka jellemez, és Ön is a csapatunk tagja! Maximálisan figyelembe vesszük igényeit, anyagi lehetőségeit. 

Megmutatjuk a legegyszerűbb utat az új fürdőjéhez...

Szaktanácsadóink egy percre sem hagyják magára

Fontosnak tartjuk, hogy ne csak addig legyen Vásárló, amíg a kasszához nem ér. Már az első terv megszületésénél is Ön mellett vagyunk, és az álomfürdő átadásáig számíthat Munkatársainkra.

Hiszünk abban, hogy őszinteségünkkel, átlátható, újszerű üzleti modellünkkel értéket teremtünk.

Felújítaná fürdőszobáját?

Vegye igénybe INGYENES helyszíni felmérésünket!