Saját, egyedi, álomfürdőm - 3D-ben!

2017.10.13

A fürdőszobám évről évre csak öregebb lesz. A burkolat már régimódinak tűnik, a csaptelep sem a legmodernebb, a mosdókagyló felülete pedig úgy néz ki, mint egy kerámiából szőtt pókháló...

Eljött a felújítás ideje...

De hol is kezdjem? Megálmodni könnyű, de hogy fog kinézni valójában? Az Újfürdő fürdőszobaszalon professzionális 3D tervező szoftverének köszönhetően a legmerészebb álmait is képernyőre tudjuk vinni. Csak egy kattintás a honlapunkon, és Kollégánk már fel is veszi Önnel a kapcsolatot, hogy tapasztalt szakembereinkkel együtt megtervezzék az álom fürdőszobáját. Kényelmesen, türelemmel, a legnagyobb szakértéssel.

Mindenkinek meg vannak a saját, régóta dédelgetett álmai. Van akinél a hangsúly inkább a funkcionalitáson van, van akinek az atmoszféra, a látvány, a harmónia jelent többet. Sőt! Egyre többen saját wellness oázist terveznek otthonukba. Szakembereink segítségével gyorsan kialakítható, és mindenki számára könnyen értelmezhető az álom fürdőszoba a 3D fotorealisztikus látványterveken.

Hogyan működik az Újfürdő egyedülálló szolgáltatása?

Ügyfeleinknek, az előzetes szakmai felmérés után, egyedi elképzelésiek alapján egy 3D terv világában jelenítjük meg a jövőbeni fürdőszobáját. Nagy hangsúlyt fektetünk a Megrendelő igényeire: milyen bútort szeretne, milyen formavilágot képzelt el, mi a fontosabb, a kád, vagy a zuhanyzó? A WC-t külön szeretné elhelyezni, vagy a fürdőszobában legyen? Mennyire kedveli az egyediséget? Design radiátort szeretne látni a helyiségben, modern, jövőbe mutató megoldásokat? Kollégánkkal egyesével mindent elhelyeznek a kívánt részekre.

Lépésről lépésre haladva körvonalazódik a fürdőszoba képe a tervezés során. A legkisebb eltérés esetén álmai és a megjelenített kép között szakembereink azonnal a jó irányba korrigálják a képet. Mindaddig ismételjük a folyamatokat, amíg azt a képet nem látjuk, amit valóban megálmodtunk magunknak.

A tervezést követi a termékek valódi kiválasztása szalonunkban. Ennek fő célja, hogy ne érje meglepetés a kiszállítás, vagy a kivitelezés során. Gyakorta tapasztaljuk, hogy gondosan megtervezett látványterv hiányában az Ügyfél nem azt kapja, amit megálmodott. Az Újfürdő fürdőszobaszalonban pillanatok alatt tudjuk módosítani a látványtervet, ha élőben mégsem tetszene a termék, a szín, a forma, netán az anyag. Arról nem is beszélve, hogy a leghatékonyabb, és időtakarékos módja ez a termékek kiválasztásának, megrendelésének is.

Így lesz rövid időn belül egy virtuális, 3D fotorealisztkus látványtervből elsőként egy minden ízében személyre szabott ajánlat, majd megrendelés, és az álom valóra válik. Az Újfürdő nem véletlenül a legegyszerűbb út az álom fürdőszobájához...

Felújítaná fürdőszobáját?

Vegye igénybe INGYENES helyszíni felmérésünket!