Design radiátorok a fürdőszobában

2018.11.11

Az elmúlt napok a napfényes hangulata már-már a nyári napok hangulatát idézték. De ne hagyjuk magunkat megtéveszteni, és ne feledjük azt a tényt, hogy a naptárunk már az őszbe lépett. Hamarosan hirtelen csökken a hőmérséklet, zivatarok, és szeles idők jönnek. Elérkezik tehát az idő a fűtés bekapcsolására. :-(

A fűtés, a kellemes hőmérséklet különösen a fürdőszobában játszik fontos szerepet, biztos vagyok abban, hogy mindenki számára. Gondoljunk csak a reggeli, fürdőszobában töltött percekre: egy kicsit még félálomban leírhatatlan érzés a simogató meleg érzése, akár a fürdés, akár a zuhanyzás közben. Nem pedig a hideg, szinte csontig hatoló borzongás. Az esti megnyugtató, pihentető fürdő idejéről már nem is beszélve a napunk végén.

Ma már a fűtőtestek valóban sokoldalúak. Nem csak kellemes melegséget biztosítanak. A fürdőszoba magas nedvesség tartalma miatt fontos szerepet játszanak a penészedés kockázatának csökkentésében is. És azonnal egy aprócska megjegyzés: mint egy valódi dekorációs tárgy, a design radiátoroknak valóságos vizuális vonzerejük is van.

Több, mint fűtőtest

Hosszú időn át egy radiátor kiválasztása a fürdőszobába csak néhány egyszerű formájú modellre korlátozódott. De szerencse a tervezők leleményességének, mára már számtalan választásunk adódik. Az úgynevezett többfunkciós radiátorok egyre népszerűek a magyar fürdőszobákban. Funkcionálisan akár szárító-, és előmelegítő hatásuk is van a törölközők számára, vagy akár a fürdőköpenyünk tárolására is alkalmasak. Jól hangzik nem?

A különféle színek, formák, és szerkezetek tárháza a radiátorok területén szinte kimeríthetetlen, ami a tervezők fantáziáját illeti. Számunkra a design radiátorok a fürdőszoba egy új, üde színfoltját jelentik. Jó hír, hogy aki igazán egyedi radiátorra vágyik, akár még annak mintázatát, felületi kezelését is megválaszthatja. Képzeljen el egy orchideát, mint fő motívumot, az Ázsia ihlette fürdőszobájához. Vagy inkább a modern, high-tech fürdőszoba az álma?

A termosztatikus szelepek, és szerelvények a tervezésnek köszönhetően teljesen a radiátorokba integrálódnak, szinte láthatatlanul eltűnnek a fűtőtest mögött. Ezen kívül a design radiátorok speciálisan, egy egyedileg megtervezett környezethez is igazíthatók. Tökéletesen lehetőséget adnak arra, hogy egy kis fantáziával igazán egyedi, álom fürdőszobát varázsoljunk otthonunkban.

Energiahatékonyság, és megbízhatóság

A régi fűtési rendszer előnytelen kialakítása, és magas energiaköltségek jelentősen megbonyolítják a lehetőségeket. Talán a legnagyobb érv a modern radiátorra való beruházás mellett, hogy a design radiátorok hatalmas energiamegtakarítási lehetőséggel rendelkeznek. A modern radiátorok mérete lényegesen kisebb, az alacsony vízfelhasználásuk miatt optimalizáltak, ennek ellenére igen magas hőleadó képességgel rendelkeznek. Ennek eredménye, hogy képesek gyorsabban, és pontosan reagálni a helyiség hőigényeire. Így nem kell aggódnunk, hiszen akár kora reggeli órákban, akár a késő estéken egy nyugtató, meleg fürdő garantált.

Összefoglalva

A modern design radiátorok egyesítik a minőséget, a tervezést, a funkciót, a komfortot, és az energiahatékonyságot. Ráadásul kis utánajárással támogatás is igényelhető, hiszen pozitívan változik a háztartás energiafelhasználása. Sok meggyőző érv, ami a design radiátor mellett szól.

Felújítaná fürdőszobáját?

Vegye igénybe INGYENES helyszíni felmérésünket!