50% - 80% AKCIÓ!

- raktárról, azonnal elvihető termékek -

Bianka Trend bútor szett, pezsgőfa színben. Modern kialakítása igazán feldobja a fürdőszoba világát. A tükrösszekrényben beépített, szemet kímélő világítás található. 

Lekerekített formavilágával szinte minden fürdőszobába jól illeszkedik a mosdó, amelyhez egy praktikus, kényelmesen pakolható rakodótér, fiók tartozik.

A könnyen tisztítható kerámia mosdó hamar a kedvencünkké válik.

Méret: 65 cm

ELFOGYOTT

Magas minőségű, I. osztályú Orinoko bútor szett, FEHÉR színben. Modern kialakítása igazán feldobja a fürdőszoba világát. A tükörbe épített LED világítás a modern terekbe jól illeszkedik.

Szögletes formavilágát a wellness élményt kedvelőknek ajánljuk. A fiókos mosdószekrény praktikus, kényelmesen pakolható.

Méret: 50 cm

ELFOGYOTT

Magas minőségben készült tükrösszekrény, síkban ragasztott tükör résszel. Venge színe, és szögletes formája miatt a legtöbb fürdőszobába jól illeszthető, harmonizál a többi bútor-, és szaniter darabbal.

Méret: 60x70x13,5 cm

Ár: 61.998.- helyett 24.996.-

Készlet: 1 db

I. osztályú aszimmetrikus zuhanykabin, tolóajtóval. Fényes króm alumínium profilok teszik esztétikussá a terméket, a könnyű kezelhetőséget a szilikonos, rádiuszos görgők felelnek. Fém, krómozott fogantyú, 6 mm vastag biztonsági üveg. 

Méret: 80x120 cm

ELFOGYOTT 

I. osztályú negyedköríves zuhanykabin fehér, alumínium profillal. A kabint 6 mm vastag biztonsági üveggel tették a lehető legstabilabbá. Könnyű tisztíthatóság, rádiuszos görgők, könnyen kimozdítható zuhanyajtó jellemzi. 

FIGYELEM! A zuhanykabin füst üveges.

Méret: 90x90 cm

Ár: 99.996.- helyett 39.998.-

Készlet: 1 db 

I. osztályú negyedköríves zuhanykabin FEHÉR, alumínium profillal. A kabint 6 mm vastag biztonsági üveggel tették a lehető legstabilabbá. Könnyű tisztíthatóság, rádiuszos görgők, könnyen kimozdítható zuhanyajtó jellemzi.

A zuhanykabin füst üveges. Igazi wellness hangulatot biztosít.

Méret: 90x90 cm

ELFOGYOTT

Padlózatra is ültethető nyíló ajtós zuhanykabin FEHÉR, alumínium profillal. A CORA üveg a diszkrét zuhanyzás élményét adja a fürdőszobában. A kabin 6 mm biztonsági üvegből készült, gyermekes családba is nyugodt szívvel ajánljuk. Elegáns, formatervezett kivitel, csakis magas elvárású Ügyfeleinknek ajánljuk.

Méret: 80x80 cm

ELFOGYOTT 

Modern nyíló ajtó 6 mm vastag biztonsági üveggel, fix üveg résszel. A diszkrét krómozott alumínium profilok igazi wellness élményt sugallnak. Könnyen tisztítható, hiszen a GlassProtect bevonat garantálja, hogy a vízkő nem tapad meg a felületén.

Stabil, megbízható fém zsanérokkal szerelt kivitel.

Méret: 120 cm

Ár: 99.992.- helyett 49.496.-

Készlet: 1 db 

Modern tolóajtó 6 mm vastag biztonsági üveggel. A diszkrét krómozott alumínium profilok igazi wellness élményt sugallnak. Könnyen tisztítható, hiszen a GlassProtect bevonat garantálja, hogy a vízkő nem tapad meg a felületén.

Szilikon vízvetők, vízzáró. Szilikon cserélhető görgők.

Méret: 110 cm

Ár: 79.996.- helyett 39.998.-

Készlet: 1 db 

Modern nyíló ajtó 6 mm vastag biztonsági üveggel, két fal közé szerelhető. A magas minőségű FEHÉR alumínium profilok igazi wellness élményt kölcsönöznek. Könnyen tisztítható, hiszen a különleges vízlepergető bevonat garantálja, hogy a vízkő nem tapad meg a felületén. Narancshéj mintázatú üveggel szerelt. A nyíló ajtó nem szerelhető fix üveg oldalfallal.

Stabil, megbízható  nyíló zsanérokkal szerelt kivitel.

Méret: 90 cm

ELFOGYOTT

Fix oldalfal, nyíló ajtóhoz szerelhető. Fontos a stabilitás egy oldalfalnál, melyet a gyártó a krómozott fém profilokkal biztosít. 6 mm vastag, edzett biztonsági üvegből készült. Könnyen tisztítható, hiszen a különleges GlassProtect bevonat nem teszi lehetővé, hogy a vízkő megtapadjon az üveg felületén.

Zuhanytálcával, és anélkül is szerelhető.

Méret: 100 cm

Ár: 71.496.- helyett 35.748.-

Készlet: 1 db 

Sarokbelépős zuhanykabin, esztétikus, minden színhez harmonizáló fehér króm profilokkal. A biztonságos fürdőzésért a 6mm vastag edzett üvegek gondoskodnak, a könnyű tisztítást a GlassProtect bevonat teszi lehetővé. A zuhanykabin akár padlózatra is ültethető.

Méret: 100x100 cm

Ár: 99.996.- helyett 49.998.-

Készlet: 1 db 

Sarokbelépős tolóajtós zuhanykabin, esztétikus, minden színhez harmonizáló fehér króm profilokkal. Könnyen mozdítható ajtói a plexinek köszönhetően jól görgethetők, a speciális műanyag görgők biztosítják a hosszú távú használatot. A zuhanykabin nagyon esztétikus egy kis peremmel rendelkező zuhanytálcával szerelve, de akár padlózatra is ültethető.

Méret: 90x90 cm

Ár: 84.996.- helyett 19.996.-

Készlet: 1 db 

I. osztályú szaniter akrilból készült zuhanytálca. A tálca padlózatra helyezhető. Csúszásmentes, biztonságos használat jellemzi. Magas minőségének köszönhető, hogy tartja a hőt, mellőzi a kellemetlen hideg érzést a zuhanyzás kezdetekor.


Méret: 90x90x3 cm

ELFOGYOTT

Harmonika kádparaván, fehér színű alumínium kerettel. A diszkrét zuhanyzás élményét a narancshéj mintázatú plexi teszi igazán élménnyé. A könnyű tisztítás a különleges vízlepergető bevonatnak köszönhető.

Méret: 140x140 cm

Ár: 39.996.- helyett 19.998.-

Készlet: 1 db 

Aszimmetrikus fürdőkád szaniter akrilból készül. Ez az anyag csúszásgátló tulajdonságokkal bír, biztonságos a használata és biztosítja az optimális hőmérsékletet, még a hosszú fürdőzéskor is. 

Méret: 70x160 cm

ELFOGYOTT  

Felújítja fürdőszobáját?

Vegye igénybe INGYENES szolgáltatásunkat!